top of page

CEMENTWERKEN EN SIERPLEISTERS DOOR UW ERVAREN STUKADOOR ALAIN MATTAN PLEISTERWERKEN 

Gevelbepleistering 

Bij Alain Mattan Pleisterwerken (Harelbeke, West-Vlaanderen) zijn we gespecialiseerd in buitenpleisterwerk in cement. Wilt u de gevel van uw woning een andere uitstraling geven? We helpen u graag! Wat dacht u bijvoorbeeld van karaktervolle cementwerken?

Cement komt meestal in een beige of grijze kleur. Houdt u meer van een fel kleurenpalet? Dan kan u het cement nadien laten verven. We hebben ervaring in kleine en grote cementwerken als ondergrond, voor kelders of als afwerklaag. Cement als ondergrond egaliseert en zorgt voor een waterdicht geheel.

Sierpleisters voor buiten 

Op een buitenmuur kunnen sierpleisters op isolatie worden aangebracht. Hiervoor maken we gebruik van een siliconenharsbasis. Sierpleisters zijn niet alleen praktisch maar ogen ook heel mooi en hedendaags.

We tonen u graag de uitgebreide mogelijkheden qua vorm en uitstraling. Sierpleisters beschermen uw gevel bovendien tegen de verschillende weeromstandigheden en kunnen op elk type metselwerk worden toegepast.

Waar u ook voor kiest, bij Alain Mattan Pleisterwerken (Harelbeke, West-Vlaanderen) zorgen we steeds voor een verfijnde afwerking. 

Vraag gratis uw vrijblijvende offerte aan!

Maak een afspraak! Wij komen graag langs.

bottom of page