top of page

Dak isoleren

U kan op Alain Mattan Pleisterwerken in Harelbeke (West-Vlaanderen) vertrouwen voor isolatiewerken van superieure kwaliteit. We isoleren uw dak en zolder, zowel bij nieuwbouw als renovatie. 

Onze dakisolatie heeft de hoogste RD-waarde. Bij het isoleren maken we gebruik van spijkerflensdekens of losse dekens met een dampscherm.

Zacht voor het milieu én uw budget

Isolatie zorgt niet alleen van een netjes afgewerkte woning, het helpt u ook besparen op de energiefactuur. Enerzijds houdt isolatie de warmte binnen en anderzijds worden condensatieproblemen vermeden. Zo krijgen koude en vocht geen kans en geniet u het hele jaar door van aangename temperaturen in huis.

Ook het milieu heeft baat bij uw isolatie. Door minder te moeten stoken of elektriciteit te verbruiken, komen minder schadelijke stoffen vrij. Zo draagt u bij aan een kleinere energierekening voor uzelf en een beter klimaat voor uw omgeving. 

Dé isolatiespecialist

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner in isolatiewerken regio West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen of Henegouwen? Dan bent u bij Alain Mattan Pleisterwerken aan het juiste adres! We gaan met kennis van zaken en de beste materialen voor u aan de slag. 

Vraag nu gratis uw vrijblijvende offerte aan voor duurzame isolatiewerken aan uw dak of zolder.

Vraag nu gratis onze vrijblijvende offerte aan

bottom of page