top of page
  • Alain Mattan Pleisterwerken

Premie voor de isolatie van uw buitengevels

Bij Alain Mattan Pleisterwerken garanderen we isolatiewerken van superieure kwaliteit bij zowel nieuwbouw als renovatie. Bekijk onze website voor meer info over de isolatiepremie voor uw buitengevels.


Isolatie buitengevel

Ecologisch en esthetisch verantwoord.

We zijn dé isolatiespecialist in uw buurt en beschikken over de nodige kennis van zaken om uw dak- en zolderisolatiewerken tot een succesvol einde te brengen,met oog voor detail en een esthetisch verantwoorde afwerking. We gebruiken enkel kwaliteitsproducten van ecologische en gerenommeerde merken en zijn werkzaam in de regios West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Henegouwen.


Bij Alain Mattan Pleisterwerken maken we gebruik van spijkerflensdekens of losse dekens met een dampscherm.


Door het plaatsen van deze dakisolatie met de hoogste RD-waarde, draagt u zorg voor het milieu en ook uw budget, want isolatie zorgt er enerzijds voor dat de warmte binnen blijft en anderzijds dat condensatieproblemen vermeden worden. Deze vorm van energie-efficiëntie is in deze huidige tijden geen luxe, maar een noodzaak. Zo kunt u toch in een aangenaam geklimatiseerde woning vertoeven die u comfort en rust biedt en tegelijkertijd minder hoge energiefacturen betalen. Buitenmuurisolatie van Alain Mattan Pleisterwerken garandeert een esthetische en ecologische verantwoorde oplossing voor uw hoge energieconsumptie.


Mijn VerbouwPremie.

Sinds 1 juli 2022 zijn de meeste energiepremies van Fluvius en de renovatiepremie eengemaakt in “Mijn VerbouwPremie”. Momenteel worden de aanvragen opgeschort, maar u kunt “Mijn VerbouwPremie” terug online aanvragen vanaf 1 oktober 2022 op mijnverbouwpremie.be.

Deze premie is van toepassing voor alle woningen in het Vlaams gewest, uitgezonderd nieuwbouwwoningen. Het is echter wel van toepassing bij nieuw aangebouwde deelconstructies van een reeds bestaande woning.


Bij Alain Mattan Pleisterwerken zorgen we ervoor dat het attest met de nodige technische gegevens en informatie over de plaatsing ingevuld wordt, zodat u aanspraak kunt maken op deze interessante, en energiebesparende premie.


Voor een snelle en vriendelijke service moet u bij Alain Mattan uit Harelbeke zijn. Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan!

10 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page